Normstahl garázskapuk. A kapu, ami +

+ Kényelem   + Választék   + Biztonság   + Szervíz

 

 

Normstahl garázskapuk az Entrematictól
a legmagasabb elvárásoknak megfelelően.

Elindulás vagy hazatérés – semmi sem szimbolizálja ezt jobban, mint egy garázskapu. Ez egyben kapu az Ön világába és otthonába. Éppen ezért fontos, hogy mikor megtervezi garázskapuját, az illeszkedjen otthona megjelenéséhez. Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy mi az Enrematicnál ezeket a döntéseket egyszerűvé és izgalamssá tesszük Önnek.

 

OSD_Sup_plus_42_Flair_RAL7016_2

 

SSD_Trend_RAL9016

 

OSD_Sup_plus_42_Micro_RAL7016

 

ID_scene_Verglasung_242_9006_Nr3885

 

 

A Normstahl garázskapuk négy kiemelkedő tulajdonsága:

 

+ Kényelem

Garázskapuink 42 mm vastag, hőszigetelt panelekből épülnek fel, így biztosítva optimális energiatakarékosságot. + A kapu szinte hangtalanul siklik mégis tökéletesen stabil, köszönhetően a golyóscsapágyas tandem görgőknek. + Az alsó gumitömítés szellőző funkcióval van ellátva, így mindig kellems levegőt biztosít garázsába. + A tökéletes szigetelés és választható sínmegvezetők még több lehetőséget kínálnak az oldalra tolódó kapuk világában.

+ Választék

A variácók száma szinte végtelen, köszönhetően a széles panel-, felület-, és színválasztéknak, így bárki egyedivé teheti kapuját + 4 különböző felület + 8 különböző model típus - klasszikustól a modernig + Dizájn elemek, ablakok és bevilágítók hatalmas választéka.

+ Biztonság

A kecses megjelenés ellenére a Normstahl garázskapuk kifogástalan biztonságot nyújtanak – külön rendelés esetén betörés elleni csomagot biztosítunk kapujához (NEN 5096)  + Emellet a burkolt sínmegvezetők, zárt dobozban elhelyezett húzó- és torziósrugók is a biztonságot szolgálják + További biztonsági előnyök: ujjbecsípődés védett panelek és sínrendszer, valamint rugótörés védelem.

+ Szervíz

Egyedülálló tulajdonságunk: 10 év teljeskörű garanciát biztosítunk a kapura és a mozgó alkatrészekre + 2 év garancia az automatikára + Teljeskörű szervíz és alkatrész biztosítása országos viszonteladói hálózatunkon keresztül + az európai piacon szerzett 70 évnyi tapasztalat biztosítja a kifogástalan minőséget.

 A biztos minőség


A Normstahl 70 éve elkötelezett híve a prémium minőségnek, megbízhatóságnak és kifogástalan biztonságnak, legyen szó bármelyik garázskapujáról. Termékeik ugyanolyan egyedülállóak, mint a hozzánk forduló vásárlók. Mi lehetne jobb, mint a "Normstahl" márkanév ha biztosan jól szeretne válaszani? A Normstahl, mint elismert kapugyártó ragaszkodik az abszolút megbízhatósághoz és nem éri be kevesebbel, mint a prémium minőség. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden egyes garázskapunkra.

 

Az Önre szabott garázskapu
 

Egy automata Normstahl garázskapu az Entrematictól tökéletes választás lehet ha energiatakarékos és könnyen működtethető kaput keres. Legyen szó modern vagy egyedi kivitelezésről, az Entrematic tökéletes partner tervei megvalósításában. Nézze meg kínálatunkat és válasszon ízlésének megfelelően.
 

  

Konfigurieren Sie sich hier ganz einfach
Ihr passendes Garagentor.

doorfinder-background